Julkaistut kirjani

Pikimusta, sysipimeä

241s.
20 euroa tilaa
Ilmestynyt toukokuussa 2017
TIILISKIVI -ehdokas 2017
1942. Esterin mies on lähtenyt Hämeen Ilvesdivisioonan mukana puolustamaan maata sodassa Neuvostoliittoa vastaan. Ester jää asumaan yksin metsän keskellä olevaan tupa
an seuranaan vain lehmä ja kaksi kanaa. Sekä salaisuudet, joista ei voi kertoa kenellekään.
2015. Auran äiti on perinyt sukunsa talon, mutta ei halua olla missään tekemisissä entisen kotitilansa kanssa. Auraa talo kiehtoo, siinä on jotain tuttua, eikä hän tiedä miksi. Vielä.

Marrasyöt

230 s.

15 euroa tilaa
Ilmestynyt syyskuussa 2015

Finbyn jatulintarhasta löytyy nuoren naisen ruumis.
Nauvossa mökkimurtoja tutkiva poliisi Nils Larsson ei voi mitään sille, että outo kuolemantapaus vetää häntä puolensa. Samalla olisi kuitenkin opetettava ruotsia puhumaton ja virkaintoinen Mäkelä saariston tavoille.

Turun yliopistossa väitöskirjaa tekevä Selja lumoutuu salaperäisistä jatulintarhoista, joiden tarkoitusta ei tunneta. Selja uskoo selvittävänsä niiden salaisuuden oman henkensä uhalla.

Pimeiden marrasöiden mukana tule kekrin jakoaika, maaginen ajanjakso, jolloin mikä tahansa on mahdollista.


Lautturi

199 s.

10 euroa tilaa
ilmestynyt elokuussa 2014

BLOGISTANIAN KUOPUS -voittaja 2014
KUVASTAJA -ehdokas 2015

Lautturi on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu spekulatiivisen fiktion keinoin kerrottu tarina kahdesta lukiolaisesta. Lautturi on mm. itsensä löytämistä ja koulukiusaamista käsittelevä romaani, jossa on viitteitä suomalaiseen kansanperinteeseen.

Kai ja Ira ovat eri maailmoista ja siksi todellisuus vie heitä eri suuntiin. Silti kaikki olisi kuitenkin mahdollista. Vai olisiko?